Morgenbooster: Guide til grøn kommunikation

Webinar

På dette morgen-kursus gennemgår vi centrale råd til din kommunikation, når du som kommunikatør skal bidrage til at løfte den grønne dagsorden. Kommunikation af den grønne omstilling er en del af disciplinen om at kommunikere bæredygtighed. Vi kommer til at tale om: Hvad god grøn kommunikation er, hvordan kommunikationen og forretningen er kædet sammen og hvordan du som kommunikatør kan være med til at sikre, at I undgår farerne ved Greenwashing og vinder troværdighed og marked med jeres kommunikation.

På morgen-kurset adresserer vi:

  • Best practise indenfor grøn kommunikation
  • Faldgruber og fejltrin at undgå
  • Bæredygtighed og kommunikation som ramme omkring den grønne omstilling og dagsorden

Tag en kop morgenkaffe og vær med den 7. september kl. 9.00. Der er ingen krav til aktiv deltagelse eller tændt kamera – bare kom og lyt med, og få god inspiration.

Oplægget varer en halv time.  Hvis du har spørgsmål du gerne vil have besvaret, så kan du blive til en kollektiv konsultation frem til kl. 10. Her kan du stille spørgsmål eller diskutere konkrete situationer du gerne vil i dybden med.


Kursusleder er Marta Karolina Olsen fra CBM Consult, der rådgiver om kommunikation, branding og medier, udover at være ekstern lektor i kommunikation og medier på Københavns Universitet. Marta får følgeskab af Trein Møller som er faglig konsulent i KS

 Arrangementet foregår på Zoom, og du vil få tilsendt et link sidst på dagen, dagen før.

Praktisk information

Dato:
onsdag, 7. september 2022
Tidspunkt:
09:00 - 09:30
Adresse:
Foran din computer
Sted:
Online
Tilmeldingsfrist:
tirsdag, 6. september 2022 - 12:00
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant