Morgenbooster: Bæredygtighed og de unge målgrupper

Webinar

På denne morgenbooster gennemgår vi, hvordan vi med kommunikation af grøn omstilling eller bæredygtighed når de unge, bevidste målgrupper og forbrugere: Primært Generation Z og Alpha.

Vi kommer til at tale om:

Hvad der karakteriserer de unge bevidste forbrugere, som også udgør fremtiden – både for virksomhederne og for samfundet og planeten. Samt hvordan vi som kommunikatører kan bidrage til, at vores virksomhed eller organisation er rustet til denne fremtid og til at møde de unge generationers krav og behov – dels som forbrugere, dels som medskabere og dels som medarbejdere. 

På denne morgenbooster adresserer vi:

  • Karakteristika ved generation Z og Alpha i en bæredygtighedsoptik
  • Dos and dont’s i vores kommunikation af bæredygtighed og grøn omstilling til de unge målgrupper

Tag en kop morgenkaffe og vær med den 10. oktober kl. 9.00. Der er ingen krav til aktiv deltagelse eller tændt kamera – lyt med og få god inspiration.

Oplægget varer en halv time.  Hvis du har spørgsmål, du gerne vil have besvaret, kan du blive til en kollektiv dialog frem til kl. 10. Her kan du stille spørgsmål eller diskutere konkrete kommunikationssituationer, som du gerne vil i dybden med.

Kursusleder er Marta Karolina Olsen fra CBM Consult, der rådgiver om kommunikation, branding og medier, udover at være ekstern lektor i kommunikation og medier på Københavns Universitet. Marta får følgeskab af Trein Møller som er faglig konsulent i KS. Arrangementet foregår på Zoom, og du vil få tilsendt et link sidst dagen før.

Denne morgenbooster er en del af serie om bæredygtighed og kommunikation. De to andre boostere i serien finder du her:

Morgenbooster: Grøn kommunikation⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Morgenbooster: Nye bæredygtige kunderelationer

Praktisk information

Dato:
tirsdag, 10. oktober 2023
Tidspunkt:
9:00 - 9:30
Adresse:
Foran din computer
Sted:
Online
Tilmeldingsfrist:
mandag, 9. oktober 2023 - 12:00
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant

Edit page