Mangfoldighed for praktikere: Rekruttering, fastholdelse og trivsel

Workshop

På de fleste arbejdspladser er der en opmærksomhed på, at det at have en mangfoldig medarbejdergruppe kan sikre en bedre opgaveløsning. Et af temaerne på sidste års KS-dag var DEI, diversitet, ligestilling og inklusion. Det indlæg var afsæt for en nuanceret debat i salen og var samtidig det tema, som I fremhævede i evalueringerne. 

De mest gennemgående spørgsmål var:  

Hvordan arbejder man med mangfoldighed? Helt konkret?
Hvordan sikrer man diversitet og inklusion i praksis? 
Hvordan kan vi udvide og fastholde talentpuljen på min arbejdsplads?

Kom med, når direktør for Foreningen Lige Adgang, Muneeza Rosendahl, kommer med konkrete input til, hvad du og din arbejdsplads kan gøre for at få øje på de ofte usete mangfoldige talenter. Hendes afsæt er bl.a. en viden om, at personer med et "mellemøstligt klingende" navn typisk skal sende 50% flere ansøgninger end personer med et "dansk klingende" navn for at komme til en jobsamtale. Og kvinder, der bærer tørklæder skal sende 60% flere ansøgninger end etnisk danske kvinder.

Vi dykker ned i, hvordan vi kan skabe et inkluderende arbejdsmiljø, hvor alle uanset etnisk baggrund kan opleve at høre til på sin arbejdsplads.

Workshoppen vil være en blanding af oplæg samt aktiv deltagelse og giver dig konkrete input til, hvordan du kan tiltrække, fastholde og sikre trivsel for en mangfoldige medarbejdergruppe.

Denne workshop henvender sig særligt til dig, der arbejder med diversitet og inklusion på et praktisk og/eller strategisk plan. I dit daglige arbejde kan du beskæftige dig med HR, intern kommunikation, rekruttering, ledelse eller arbejdsmiljø. Du kan også være AMR eller TR.

Workshoppen er en del af indsatsen En by af talenter, der har til formål at modvirke ubevidst etnisk diskrimination på arbejdspladsen. Indsatsen er støttet af Københavns Kommune og drives af Foreningen Lige Adgang i samarbejde med Als Research.

Praktisk information

Dato:
tirsdag, 4. oktober 2022
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Adresse:
Hauser Plads 20
Sted:
Hovedstaden
Tilmeldingsfrist:
onsdag, 28. september 2022 - 12:00
Pris:
Gratis

Tilmeldingsfristen er overskredet og du kan ikke længere tilmelde dig.

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant