Lær dine styrker at kende, book en styrkesamtale. Alle hverdage (foregår digitalt eller telefonisk)

Event

Har du lyst til at blive klogere på dine personlige styrker, og hvordan de påvirker dig i dit arbejdsliv - også når du er mellem jobs. Samtalerne foregår over zoom, teams eller telefonen

Du kan booke en samtale ved at sende en mail til  karriere@kommunikationogsprog.dk skriv gerne et forslag til dato og tidspunkt.  

Inden samtalen skal du tage en gratis VIA styrkeprofil – du finder den her HER vedhæft den gerne når du booker samtalen.

Samtalen tager udgangspunkt i fordelingen af dine styrker i profilen. Der er forskningsmæssigt belæg for at du både bliver gladere for dit job, er mere produktiv og bliver en mere hjælpsom kollega, hvis du kan bruge dine topstyrker i dit arbejde. Og du kan øge din trivsel, hvis du bruger styrkerne i din jobsøgning. 

Tag profilen og book en samtale - du bestemmer hvad der skal være fokus i samtalen, men det kan blandt andet være:

  • Hvordan du kan arbejde med dine styrker uanset om det handler om at sætte mål, arbejde med enkelte styrker, bruge dine styrker i samarbejdsrelationer eller inddrage dem i din måde at løse problemer på.

  • Dine topstyrker bruger du dem i dit arbejde? hvis ikke, hvad skal der så til for at det kommer til at ske

  • Med udgangspunkt i dine styrker, hvilke ”miljøer” trives du så i?

  • Hvad sker der hvis du ”overdriver” styrkerne?

  • Samarbejdsrelationer – hvad trigger dig og hvordan kan dine styrker hjælpe dig her?

  • Hvordan du kan bruge dine styrke i jobsøgning.

  • Det der optager dig mest lige nu.

VIA-styrkerne er en del af den Positive Psykologi og består af 24 karakterstyrker, som blandt andet nysgerrighed, kreativitet, vedholdenhed, dømmekraft og venlighed. Det er styrker vi bruger når vi tænker, handler og føler. Vi bruger dem både på arbejde og derhjemme. Vi har alle sammen alle 24 styrker, nogle af styrkerne er ret lette for vores omgivelser af spotte – det er vores topstyrker, dem der kendetegner os mest.

Praktisk information

Dato:
torsdag, 17. november 2022
Tidspunkt:
09:00 - 16:00
Adresse:
Foran din computer
Sted:
Online
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant