KSdagen Aarhus 2022 Business as UNusual

Kursus

KS-dagen er kommunikation og sprogs årlige konference for kommunikation, sprog og marketingfolk. 

KS-dagen er en gratis heldagskonference for medlemmer af Kommunikation og Sprog, hvor vi gennem oplæg, debatter, netværksaktiviteter og god mad gerne vil give tilbage til jer som medlemmer. Temaet for i år er hvad der sker, når kommunikation og kommunikatøren kommer under pres. 

Når kommunikatøren kommer under pres.

De konkrete krydspres bliver udløst af forskellige udviklinger, og KS-dagen vil forsøge at dække så mange som muligt.

Ikke alene kommer kriserne med kortere og kortere frekvens. Dertil kommer, at vi som borgere og medarbejdere bliver tvunget til at tage stilling i langt højere grad end tidligt. Medieudviklingen herunder de sociale medier fordrer kommunikation og handling NU! Alle organisationer bliver tvunget til at tage stilling – hurtigere, mere præcist og mere dybfølt. 

Og lige dér – midt i det hele - står kommunikatøren med en kæmpestor udfordring om, hvordan man skaber konstruktive samtaler i en verden og en tid under pres.

KS-dagen ser på krydspres der opstår via ekstern udvikling, der sætter nye rammer for hvordan organisationer kan ageres. KS-dagen ser på hvad der sker, når organisationer ikke kun kan kommunikere rent på det produkt, som man gerne vil afsætte. Og endelig ser KS-dagen på det pres, som den enkelte kommunikatør og individ udsættes for, når der skal skabes konstruktive samtaler i en hverdag og verden under hastig forandring.

Vi vil i løbet af dagen fokusere på tre temaer:

1) Når regulering/sanktioner skaber ændrede vilkår

2) Når et udvidet brandingbegreb stiller nye krav – eksempelvis bæredygtighed og diversitet

3) Når tillid og troværdighed kommer under pres – individet i fokus

Det praktiske

Arrangementet finder sted på Centralværkstedet,  Værkmestergade 9, 8000 Aarhus. Det er en heldagskonference fra 9-16, hvor der vil blive serveret morgenmad og frokost. Dagen modereres af Kåre Bach Kristiansen, Associeret Partner i White Cloud. 

Vil du hellere deltage på KS-dagen digitalt?

Du har mulighed for både at tilmelde dig fysisk i København eller Aarhus, og til at se med digitalt. Du kan tilmelde dig den digitale version via vores kalender. 

Målgruppe

Dagen er målrettet dig, der er færdiguddannet og arbejder med kommunikation, sprog eller marketing. Der er et begrænset antal pladser på de fysiske arrangementer. Det er naturligvis gratis at deltage for dig som medlem.

Deltagelse for ikke-medlemmer

Hvis du ikke er medlem, tilmelder du dig ved at sende en mail til tilmeld@kommunikationogsprog.dk. Skriv dit navn, e-mail og hvor du arbejder og skriv 'KS-dagen 2022 – Aarhus' i emnefeltet og indsæt 1000 kroner på reg.nummer 0400 kontonummer 1070411194.

Detaljer om oplægsholdere samt det færdige program følger i løbet af sommeren. 

Praktisk information

Dato:
tirsdag, 20. september 2022
Tidspunkt:
09:00 - 16:00
Adresse:
Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus
Sted:
Midtjylland
Tilmeldingsfrist:
fredag, 16. september 2022 - 10:59
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant