Kom til generalforsamling og netværk med fagfæller over lækkerier på Gorm's

Event

Vil du have indflydelse på, hvem der skal repræsentere dig og regions øvrige medlemmer?- ja, måske endda selv deltage i det frivillige, faglige arbejde? Og har du hang til netværk og lækker mad med fagfæller? Så mød op til KS Midtjyllands generalforsamling den 8. september. 

Torsdag den 8. september inviterer KS Midtjyllands frivillige bestyrelse til generalforsamling. Her vil den formelle del af programmet med blandt andet valg af medlemmer og suppleanter til regionsbestyrelsen og repræsentantskabet glide over i netværksmiddag og hyggeligt samvær over lækker mad og drikke med regionens øvrige medlemmer, den nyvalgte bestyrelse og KS' forperson. 

Dagsorden for generalforsamlingen: 

  1. Valg af dirigent og referent
  2. Regionsformandens beretning
  3. Indkomne forslag 
    OBS! Dine eventuelle forslag skal sendes til regionsformanden på ksmidtjylland@gmail.com senest en uge før generalforsamlingen.
  4. Valg af bestyrelsesmedlemmer*
  5. Valg af suppleanter til bestyrelsen*
  6. Eventuelt

*Hvis du er nysgerrig på at høre mere om, hvordan det er at være aktivt involveret i det frivillige arbejde i regionen, så har du mulighed for at blive klogere herpå den 18. august på toppen af Salling. Alternativt er du meget velkommen til at kontakte regionsformanden, Anne, på ksmidtjylland@gmail.com eller mobil 51 35 87 98.

Kommunikation og Sprogs forperson, Cathrine Holm-Nielsen, deltager i arrangementet og får ordet for en kort stund, inden vi byder på lækker mad og drikke i hyggeligt og uformelt samvær med dine fagfæller i regionen. 

Vi glæder os til en aften med plads til både seriøsitet og latter og håber på stort fremmøde! 

Med venlig hilsen KS Midtjyllands siddende bestyrelse 

OBS! Da vi betaler en fast kuvertpris for alle tilmeldte, håber vi, at du holder fast i din tilmelding. Har du vanskeligt ved at finde frem eller bliver forsinket, så kontakt regionsformand, Anne Rasmussen, på mobil 51 35 87 98.

Praktisk information

Dato:
torsdag, 8. september 2022
Tidspunkt:
17:30 - 21:00
Adresse:
Jægergårdsgade 6, 8000 Aarhus
Sted:
Midtjylland
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant