Knitværk - og adfærdsdesign og nudging

Workshop

Savner du fif til en strikkeopskrift eller sparring om dit arbejdsliv? Så er Knitværk netværksgruppen noget for dig!

Deltag i vores netværksmøder, hvor vi drøfter vores faglighed, mens vi lader strikkepindene eller hæklenålene gløde. Vores netværksmøder foregår i et uformelt og fortroligt miljø, hvor alle har mulighed for at komme til orde … og få gode råd til deres håndarbejde eller sparring til deres faglige udfordringer.

Hvis du ikke har deltaget i Knitværk før, skal du ikke være nervøs for at dukke op – her er plads til både strikkemestre og hæklenovicer. Vi starter mødet med at fortælle lidt om os selv og ikke mindst vores håndarbejde.

Denne gang sætter vi fokus på adfærd, adfærdsdesign, nudging, ændring  af vaner -kært barn har mange navne. Hvis vi ikke ligefrem arbejder med adfærd eller påvirkning af adfærd, bliver vi alle dagligt udsat for tiltag, der forsøger at få os til at agere på en bestemt måde. Ud fra en podcast om emnet (produceret af Morten Münster) vil vi diskutere emnet og krydre det med egne eksempler.

Vi glæder os til at ser jer igen og høre om jeres strikkeri eller hækleri. Vi laver selvfølgelig også en opfølgning på drøftelserne i oktober.

Vi sørger for kaffe/te og lidt snacks … og hvis du vil have en sandwich, kan du angive det i kommentarfeltet.

Praktisk information

Dato:
torsdag, 30. november 2023
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Adresse:
Forbundets lokaler, Hauser Plads 20, København
Sted:
Hovedstaden
Tilmeldingsfrist:
onsdag, 29. november 2023 - 6:29
Pris:
Gratis

Tilmeldingsfristen er overskredet og du kan ikke længere tilmelde dig.

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant

Edit page