Julebanko med et twist

Event

Efter sidste års vellykkede julebanko med musik har vi besluttet os for at tage det til næste niveau i år! Vi introducerer stolt "vores" helt nye koncept: Julebanko med et twist! Vi har bevaret den klassiske julehygge, men tilsat en ekstra dosis sjov og overraskelser for at gøre årets begivenhed endnu mere mindeværdig.

Dette års julebanko byder på ikke én, men to variationer af spillet. Forvent spændende twists og sjove drejninger, der vil få selv de erfarne julebankospillere til at grine og tænke.

I vil blive genforenet med Julemusikbanko som den ene af de to variationer, vi synes selv at det var så sjovt sidste år! Så glæd jer til at nynne med på jeres yndlingsjulehits og vinde fantastiske præmier samtidig.

Den nye version er banko med et twist, og vi forstår at forandring kan være skræmmende, men vi lover, at dette twist vil tilføje en ekstra dimension af sjov og spænding. Så lad nysgerrigheden vinde, og vær med til at skabe endnu flere fantastiske juleminder sammen med os i KS.

Selvfølgelig vil der stadig være lækker mad på menuen, så I kan nyde skønne smørrebrød og andre lækkerier undervejs. Glæd jer til en aften fyldt med latter, konkurrence, julemusik og ikke mindst, julestemning!
Tilmeld jer nu, og vær med til at fejre julen med et twist sammen med KS, der vil efterlade jer i smil og juleglæde!
Vi ses til en magisk aften!
Hjertelige hilsner,
Bestyrelsen Region Midtjylland
PS. Hvis du har særlige madhensyn, så skriv det i kommentarfeltet ved tilmelding, så vi kan sikre, at alle får en lækker oplevelse!

Praktisk information

Dato:
torsdag, 7. december 2023
Tidspunkt:
17:30 - 20:30
Adresse:
Åboulevarden 31, 3. tv., 8000 Aarhus C
Sted:
Midtjylland
Tilmeldingsfrist:
mandag, 4. december 2023 - 11:09
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant

Edit page