Hvad kan jeg blive som nyuddannet kommunikatør i Aalborg

Event
/files/assets/ks-some-annoncer---aalborg_hvad-kan-jeg-blive_ks-some-annoncer---aalborg_hvad-kan-jeg-blive_1920x1005px.jpg

Med en uddannelse inden for kommunikation, sprog og marketing er der mange forskellige karriereveje, og det kan være svært at navigere i de mange muligheder, brancher, arbejdsopgaver og stillingsbetegnelser, du står overfor. 

Det vil Kommunikation og Sprog, KairoS og AJKS gerne hjælpe dig med.

Denne eftermiddag bliver du først præsenteret for tre konkrete profiler, der kendetegner nyuddannede kommunikationskandidater. En SoMe-manager i et bureau, den marketingfaglige i en lille privat virksomhed og den kommunikationsansvarlige i en kommune. Du bliver blandt andet klogere på: 


  • hvordan deres arbejdsuge kan se ud
  • hvilke arbejdsopgaver de løser
  • hvilken værdi de skaber
  • og hvordan de bruger deres uddannelse til at løse opgaverne i jobbet.


I helikopterniveau gør vi dig herefter klogere på bredden i de muligheder, der findes for kommunikationsuddannede mere generelt

Til sidst vil vi også berøre den tvivl, mange sidder med, i forhold til hvad fremtiden mon bringer, hvad man kan, og hvor man mon ender. Derfor har vi har inviteret Line Wigard, der er der er Event Producer hos  Aalborg Kongres & Kultur Center. Line er nyuddannet og vil fortælle om sin vej ud på arbejdsmarkedet.

Vi byder på pizza og lidt at drikke undervejs.

Udover Line Wigard, kan du blandt andre opleve karrierekonsulent hos KS, Bitten Kjærgaard samt karrierevejleder, Rasmus Hengstenberg fra AJKS.

Vi lover, at du både bliver meget klogere på dine fremtidsmuligheder og mere klar til at arbejde med kommunikation på det pulserende arbejdsmarked.

Arrangementet åbent for alle uden betaling, så tage endelig en studiekammerat med under armen.

Praktisk information

Dato:
torsdag, 30. marts 2023
Tidspunkt:
16:30 - 19:30
Adresse:
CREATE lokale 5.125, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg.
Sted:
Nordjylland
Tilmeldingsfrist:
tirsdag, 28. marts 2023 - 12:00
Pris:
Gratis

Tilmeldingsfristen er overskredet og du kan ikke længere tilmelde dig.

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant

Edit page