Heldagsworkshop: On-site SEO i en AI-tid

Workshop

Robotterne er over os – og de er kommet for at blive!

Hvad det betyder for din fremtid som SEO-tekstforfatter, kan vi endnu kun gisne om, men en ting er sikkert: Hvis du læner dig tilbage nu, bliver du overhalet indenom inden i morgen, så hvorfor ikke sætte dig op på tigerens ryg og tage styring med robotterne i dag?

Heldagskurset ”On-site SEO i en AI-tid” er et intensivt heldagskursus, målrettet dig, som er webmaster, journalist eller webkommunikatør med eget website og dig, som har ansvar for vedligehold og optimering af en virksomheds website – og arbejder med webtekst eller er i gang med en uddannelse indenfor journalistik, kommunikation og medier. 

På kurset ”On-site SEO i en AI-tid” lærer du de basale ting ift. at lave on site SEO på go’ gammeldaws menneskemaner – og så skal du lære kunsten at fodre robotten med de rigtige informationer og spørgsmål, så den kan blive din ven og hjælper, når du skriver tekster til websites. 

Du lærer alt, hvad du har brug for, for at kunne skrive SEO-tekster, der virker på Google – og  du lærer at gøre brug af AI/kunstig intelligens til din on-site SEO-indsats. Lige fra søgeordsanalyse til færdig webtekst med alt, hvad dertil hører af Title tag, Meta description, H-tags, Alt-tags og opsætning af Body Text. 

Kurset er bygget op som en workshop med undervisning i grundlæggende SEO og selvstændige øvelser med og uden AI/kunstig intelligens, så du har hands on hele dagen igennem – og får masser af umiddelbart omsættelig viden med dig hjem. 

For nemhedens skyld – og for, at du ikke skal til at investere i dyre betalingsløsninger – tager vi udgangspunkt i brugen af ChatGPT (og extensions til denne), og vi bruger den gratis version. 

Kurset ”On-site SEO i en AI-tid” afholdes af Helle-Monika Hobbs – AKA SEOBITCH. 
Se mere og læs anmeldelser af andre SEO-kurser her: https://www.seobitch.dk/seo-kursus/

Forudsætninger for deltagelse:

  • Du har oprettet en Google-konto https://support.google.com/accounts/answer/27441?hl=da
  • Du har oprettet en brugerprofil på ChatGPT 
    https://chat.openai.com
  • Du medbringer egen computer og evt. oplader
  • Du skal kunne lave deling af netværk fra din telefon til din computer

Praktisk information

Dato:
mandag, 2. oktober 2023
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Adresse:
Fiolstræde 44, 1171 København
Sted:
Hovedstaden
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant

Edit page