Heldagskursus: Hands-on SEO-tekst

Workshop

”Hands-on SEO-tekst” er et heldagskursus for dig, som vil lære at bruge SEO i dit arbejde med webtekster. På dette kursus lærer du at lave:

  • SEO-tekster, som giver bedre placeringer på Google
  • SEO-tekster, som er relevante og vedkommende for dine/jeres kunder
  • SEO-tekster, som gør en mærkbar forskel for din eller din arbejdsgivers forretning.

Hvorfor SEO-tekst?

Indenfor online marketing-branchen er det en gammel sandhed, at det bedste sted at gemme et lig er på side to på Google – fordi ingen nogensinde kigger der! Med SEO undgår man at ende som et godt gemt lig på Google.

SEO/søgemaskineoptimering er en vigtig del af effektiv onlinemarkedsføring og består overordnet af tre indsatsområder: Teknisk SEO, On-site SEO og Off-site SEO.

Den tekniske del kan man typisk overlade til webudvikleren, og meget Off-site SEO kan man betale sig fra. Det kan man også med On-site SEO, men er du en af de mange, som i dit daglige arbejde har ansvaret for at skrive eller redigere indhold til et website – det være sig regelmæssige blogindlæg, nyt indhold til landingssider eller produkttekster og kategoritekster til en webshop – er du ti skridt foran mange af dine kolleger og konkurrenter, hvis du ved, hvordan du naturligt og strategisk inkorporerer SEO i dit tekstarbejde.

Lær at bruge SEO i dit tekstarbejde

På kurset ”Hands-on SEO-tekst” lærer du alt, hvad du har brug for, for at kunne lave tekster, der virker i søgemaskinerne – alt, hvad du skal kunne, for at dine tekster kan gøre en forskel for et givent websites synlighed på Google.

Kurset varer fra kl. 10 til kl. 16, og du får kontinuerligt fingrene i maskinen – dvs. arbejder Hands-on i løbet af dagen.

Du lærer:

  • De grundlæggende faktorer omkring SEO og Google
  • Best practice og typiske fejl, når man skriver SEO-tekst
  • At bruge H-tags optimalt i søgemaskineoptimeringen
  • At lave en søgeordsanalyse
  • At udvælge ”de rigtige” ord og emner til dit content
  • At lave Snippets, der virker (Snippets er det, der vises på søgeresultatsiden/Google)
  • At arbejde strategisk med dine tekster, så de både rykker i søgeresultaterne og er vedkommende for de mennesker, der læser dem

Kurset ”Hands-on SEO-tekst” er målrettet dig, som regelmæssigt arbejder med webtekst eller er i gang med en uddannelse indenfor kommunikation og medier – og ønsker et kompetenceløft med færdigheder indenfor On-site SEO.

OBS: På kursusdagen skal du medbringe egen computer og oplader.

Praktisk information

Dato:
mandag, 15. maj 2023
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Adresse:
Hauser Plads 20, 3. sal
Sted:
Hovedstaden
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant

Edit page