Gourmet og generalforsamling i KS Nordjylland

Event

Vær med, når KS Nordjyllands frivillige bestyrelse inviterer til gourmet og generalforsamling på Restaurant Textur torsdag d. 15. september 2022.

Denne aften kan du møde forperson for KS, Cathrine Holm-Nielsen, som vil fortælle lidt om KS og give dig indsigt i arbejdet i vores fagforening.

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent og referent
  2. Forpersonens beretning
  3. Indkomne forslag
  4. Valg af forperson 
  5. Valg af bestyrelsesmedlemmer
  6. Valg af suppleanter
  7. Eventuelt

Overvejer du at opstille til en post, er du mere end velkommen til at kontakte bestyrelsen på regionnord@kommunikationogsprog.dk.

Efter generalforsamlingen vil der være rig mulighed for at vedligeholde eller udbygge dit lokale netværk, mens vi nyder en lækker 3-retters menu med afstemt vin- eller saftmenu samt kulfiltreret vand m/u brus.

Allergener bedes oplyst ved tilmelding, så restauranten kan tage højde for det i menuen.

Vi glæder os til en hyggelig aften og håber på stort fremmøde.

Med venlig hilsen
Cecilie, Jeanne, Bethina og Sofie
KS Nordjyllands frivillige bestyrelse

OBS!
På grund af den høje kuvertpris beder vi dig om kun at tilmelde dig, hvis du er sikker på, at du kan deltage i arrangementet.

Afmelding
Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet, medmindre andet er angivet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "Mit KS" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. Alle afmeldinger efter tilmeldingsfristen skal ske både på “Mit KS” og pr. mail til regionnord@kommunikationogsprog.dk.

Find os på Facebook

Praktisk information

Dato:
torsdag, 15. september 2022
Tidspunkt:
17:30 - 21:00
Adresse:
Restaurant Textur, Østre Havnegade 28, 9000 Aalborg
Sted:
Nordjylland
Tilmeldingsfrist:
torsdag, 8. september 2022 - 00:00
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant