Go' mad og generalforsamling i KS Fyn

Event

Kom med til KS Fyns årlige generalforsamling torsdag d. 22. september, hvor vi igen i år mødes over en lækker 2-retters menu på Olivia Brasserie. Vi hygger og netværker med andre fynske KS medlemmer og dykker ned i region Fyns bestyrelses frivillige arbejde.

Denne aften kan du møde forperson for KS, Cathrine Holm-Nielsen, som vil fortælle lidt om KS og give dig indsigt i arbejdet i vores fagforening.

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent og referent
  2. Forpersonens beretning
  3. Indkomne forslag
  4. Valg af forperson
  5. Valg af bestyrelsesmedlemmer
  6. Valg af suppleanter
  7. Eventuelt

Vi starter med generalforsamlingen kl. 17-18. Efter generalforsamlingen er der rig mulighed for at vedligeholde eller udvide dit lokale netværk mens vi spiser 2-retters menuen. Eventuelle allergener bedes oplyst ved tilmelding. 

Overvejer du at stille op til en post og har du evt. spørgsmål til arbejdet, er du meget velkommen til at skrive til bestyrelsen på mail regionfyn@kommunikationogsprog.dk

Vi glæder os til at få en hyggelig aften med jer.

Med venlig hilsen

Majken, Maria, Katrine, Ann-Cathrine og Vibeke

Bestyrelsen i KS Fyn 

Afmelding

Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "Min side" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. 

Praktisk information

Dato:
torsdag, 22. september 2022
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Adresse:
Olivia Brasserie, Vintapperstræde 37, 5000 Odense C
Sted:
Fyn
Tilmeldingsfrist:
torsdag, 15. september 2022 - 17:42
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant