Generalforsamling KS Region Sjælland

Event

Generalforsamling i KS Region Sjælland


Et år eller rundt regnet 31.556.926 sekunder er gået, hvilket betyder, det igen er ved at være tid til en generalforsamling.

Derfor indkalder bestyrelsen for Region Sjælland til ordinær generalforsamling med nedenstående dagsorden (med mulighed for ændringer). 

Dagsorden
1. Valg af dirigent og referent
2. Formandens beretning
3. Indkomne forslag
4. Valg af formand 
5. Valg af bestyrelsesmedlemmer
6. Valg af suppleanter til bestyrelsen
7. Valg af to repræsentanter og to suppleanter til KS’ repræsentantskab
8. Eventuelt


Cathrine Holm-Nielsen, forperson i KS, vil indlede generalforsamlingen med at fortælle lidt om KS og give dig indsigt i arbejdet i vores fagforening.


Efter generalforsamlingen skal vi have lidt godt til maven og ganen – hvor der også vil være rig mulighed for at netværke og skabe nye relationer.


Om bestyrelsesarbejdet udtaler Andreas Reime, formand KS Region Sjælland: 


”At være en del af en bestyrelse giver lige det ekstra at fylde på cv’et. Her kan prøves kræfter med en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver, som bl.a. projektledelse, eventplanlægning, håndtering af sociale medier – og samtidigt få en unik indsigt i arbejdet i en fagforening. Stærke relationer opbygges og venskaber for livet skabes”.


Overvejer du at opstille til en post, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på ksregionsjaelland@gmail.com.


Er der allergener eller andet, vi skal være opmærksomme på i forbindelse med menuen, så kontakt os gerne på ksregionsjaelland@gmail.com.

Vi glæder os til en hyggelig aften og håber på stort fremmøde.

Med venlig hilsen

 Andreas, Dorthe, Lis, Marianne, Nina, Nikolaj 

Afmelding

Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet, medmindre andet er angivet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "Min side" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. Alle afmeldinger efter tilmeldingsfristen skal ske både på KS Medlemsnet og pr. mail til ksregionsjaelland@gmail.com.

Praktisk information

Dato:
mandag, 12. september 2022
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Adresse:
Hauser Pl. 20, 3. sal, 1127 København K
Sted:
Hovedstaden
Tilmeldingsfrist:
onsdag, 7. september 2022 - 12:00
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant