Gå-hjem-møde: Tal sammen

Event

OBS: Arrangementet afholdes i det gode samarbejde mellem Kommunikation og Sprog og K1 Kommunikationsforening, og der er gratis adgang for medlemmer af enten KS eller K1. Tilmelding sker via https://k1kommunikationsforening.dk/events/

Mon det er muligt for dig at få flere spændende samtaler? Eller at få andre til at tænke tanker, de ikke har tænkt før? Kan du blive bedre til at tale med andre? På dette gå-hjem-møde vil Signe Bonnén fortælle om baggrunden for at skrive en bog om samtalen: ”Tal Sammen”, som kom i slutningen af 2021. Samtidig har Signe lovet, at det ikke er hende, som snakker om den gode samtale. Alle skal være med til konkrete øvelser, så vi alle får øjnene op for nye vigtige detaljer i samtalen.   

Og det er vigtigt. For samtalen er dér, hvor vi drøfter, udvikler, reflekterer - og forbinder os til andre mennesker. Samtalen er essentiel for vores faglige virke som kommunikationsfolk og for os som menneske. Men mange af os kommunikationsfolk har kun givet samtalen få tanker – vi gør det bare – snakker sammen, men er det godt nok? 

Signe har tidligere bl.a. undervist i kommunikation på RUC, hun er beskikket censor i Kommunikation, hun har været kommunikationschef, -ansvarlig, og -medarbejder og i over 10 år har hun været selvstændig konsulent, og nu er hun partner i konsulenthuset FLOK.

 

Tid og sted

8. marts, kl. 17-19, hos Kommunikation og Sprog, Hauser Plads 20, 3. sal, 1127 København K

Arrangementet afholdes i det gode samarbejde mellem Kommunikation og Sprog og K1 Kommunikationsforening, og der er gratis adgang for medlemmer af enten KS eller K1. Tilmelding sker via https://k1kommunikationsforening.dk/events/

Praktisk information

Dato:
onsdag, 8. marts 2023
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Adresse:
Hauser Plads 20
Sted:
Hovedstaden
Tilmeldingsfrist:
lørdag, 7. januar 2023 - 12:00
Pris:
Gratis

Tilmeldingsfristen er overskredet og du kan ikke længere tilmelde dig.

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant