Drømmer du om at være en fri fugl? 3 af 3

Webinar

Drømmer du om at være en fri fugl og bruge flere af sider af dig selv. Måske har du en brændende ambition om at blive coach, oversætte bøger eller skrive artikler? Og supplere din nuværende beskæftigelse med en ekstra indtægt. 

Det er et kæmpeskridt at sige sit job op og starte som 100% selvstændig. Men det er mere håndterbart at starte op i det små ved siden af dit nuværende arbejde. Og hvem ved: Måske vokser din idé i løbet af nogle år til noget større, så det en dag bliver din primære beskæftigelse? 

På 3 webinarer hjælper vi dig med at omsætte din drøm til din første faktura eller dit første honorar. Vi fokuserer på din faglighed, og hvordan du kan omsætte den til ydelser. Men hvis du har en drøm om at sælge varer som italienske oste eller tøj, vil du fortsat kunne få noget ud af arrangementerne. 

Arrangementerne er som følger: 

7. november - Webinar 1: Hvad er din motivation, hvilke ydelser vil du sælge, og hvem er dine første kunder?  (afvikles før indeværende)
14. november – Webinar 2: Hvordan vil du markedsføre og sælge dine ydelser, og hvilke priser kan du tage?  (afvikles før indeværende)
21. november - Webinar 3: Hvordan skriver du det gode tilbud og får aftalegrundlaget på plads – og hvad gør du med det administrative? (indeværende)

På webinar 3 kommer vi rundt om følgende spørgsmål: 

  • Det gode tilbud: Hvordan overbeviser du kunden og risikominimerer?
  • Hvad er en god aftale, og hvordan kan du forhandle uden at tabe penge?
  • Hvordan får du betaling for ekstraydelser?
  • Budget og formalia: Hvilke regler og love skal du forholde dig til? Og hvor kan du få hjælp?
  • Hvordan etablerer du administrativ disciplin og gode administrative vaner i hverdagen?
  • Hvordan sikrer du work-life balance?

Underviser er Allan J. Christensen og Jette Snoer. 

Allan er cand. comm. og har i de seneste 5 år opbygget og drevet rådgivningsfirmaet Cambiamento. Forud var han i 12 år direktør i Rambøll og NIRAS. I begge firmaer var han ledelsesmæssig ansvarlig for etablering af nye rådgivningsområder og markeder. Over de senere år har Allan undervist tæt på 1.000 iværksættere i kunsten at gøre en idé til forretning. 

Jette Snoer er cand.jur. og en del af forhandlingsteamet i KS. Jette har mange års erfaring indenfor rådgivning og sparring om alt vedrørende løn og vilkår. Det gælder både de mere traditionelle ansættelsesvilkår som vilkår i relation til free-lance området og det at være selvstændig og/eller have bibeskæftigelse. Jette har også været direktør i en privat virksomhed og førhen forhandlingschef og politisk chef i en anden faglig organisation.


Alle webinarer optages og vil være tilgængelige en uge efter afholdelse

Praktisk information

Dato:
mandag, 21. november 2022
Tidspunkt:
16:30 - 18:00
Adresse:
Foran din computer
Sted:
Online
Tilmeldingsfrist:
fredag, 18. november 2022 - 10:00
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant