Drømmer du om at være en fri fugl? 2 af 3

Webinar

Drømmer du om at være en fri fugl og bruge flere af sider af dig selv. Måske har du en brændende ambition om at blive coach, oversætte bøger eller skrive artikler? Og supplere din nuværende beskæftigelse med en ekstra indtægt. 

Det er et kæmpeskridt at sige sit job op og starte som 100% selvstændig. Men det er mere håndterbart at starte op i det små ved siden af dit nuværende arbejde. Og hvem ved: Måske vokser din idé i løbet af nogle år til noget større, så det en dag bliver din primære beskæftigelse? 

På 3 webinarer hjælper vi dig med at omsætte din drøm til din første faktura eller dit første honorar. Vi fokuserer på din faglighed, og hvordan du kan omsætte den til ydelser. Men hvis du har en drøm om at sælge varer som italienske oste eller tøj, vil du fortsat kunne få noget ud af arrangementerne. 

Arrangementerne er som følger: 

7. november - Webinar 1: Hvad er din motivation, hvilke ydelser vil du sælge, og hvem er dine første kunder?  (afvikles før indeværende)
14. november – Webinar 2: Hvordan vil du markedsføre og sælge dine ydelser, og hvilke priser kan du tage?  (indeværende)
21. november - Webinar 3: Hvordan skriver du det gode tilbud og får aftalegrundlaget på plads – og hvad gør du med det administrative? (link)

På webinar 2 kommer vi rundt om følgende spørgsmål: 

  • Hvilke kanaler skal du bruge til markedsføring?
  • Hvordan sælger du, mens du har travlt med opgaver?
  • Hvilke priskategorier har du brug for? Timepris, dagspris?
  • Giver du fast pris eller fakturer du efter medgået tid?
  • Hvornår skal du give rabat?
  • Kan du have forskellige priser til forskellige kunder?
  • Hvordan bruger du dit netværk og dine ”konkollegaer”?

Underviser er Allan J. Christensen. Allan er cand. comm. og har i de seneste 5 år opbygget og drevet rådgivningsfirmaet Cambiamento. Forud var han i 12 år direktør i Rambøll og NIRAS. I begge firmaer var han ledelsesmæssigt ansvarlig for etablering af nye rådgivningsområder og markeder. Over de senere år har Allan undervist tæt på 1.000 iværksættere i kunsten at gøre en idé til forretning. 

Alle webinarer optages og vil være tilgængelige en uge efter afholdelsePraktisk information

Dato:
mandag, 14. november 2022
Tidspunkt:
16:30 - 18:00
Adresse:
Foran din computer
Sted:
Online
Tilmeldingsfrist:
fredag, 11. november 2022 - 10:00
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant