Digital tilgængelighed: Til websider, dokumenter, sociale medier med mere

Webinar

Vi lever i en digital verden, men denne verden er ikke altid designet med tilgængelighed for øje. Hver femte borger oplever derfor vanskeligheder med at tilgå digitalt indhold. På dette webinar får du et indblik i, hvad digital tilgængelighed handler om, og hvorfor det er vigtigt. 

Webinaret er for dig, som arbejder med digital kommunikation og gerne vil blive klogere på, hvordan du kan sikre, at dit og din virksomheds digitale indhold er tilgængeligt for alle borgere. Det gælder både indhold på websider, i dokumenter, præsentationer, SoMe-indhold og lignende.

Webinaret afholdes af konsulentvirksomheden Sensus, som har speciale i digital tilgængelighed og informationsteknologi for mennesker med funktionsnedsættelser. Sensus har i mere end 25 år rådgivet om, undervist i og testet for tilgængelighed og tilgængeligt webdesign.

Webinaret kommer blandt andet til at handle om:

Hvad er tilgængelighed?

Hvordan virker kompenserende teknologier?

WCAG og retningslinjerne for tilgængeligt indhold Dokumentproduktion og tilgængelighed SoMe-opslag, -annoncer og tilgængelighed

Undervisere er Kia Neumann og Malthe Jepsen, begge er erfarne tilgængeligheds konsulenter og ekspertbrugere af  kompenserende teknologi.

Praktisk information

Dato:
torsdag, 27. april 2023
Tidspunkt:
09:00 - 11:00
Adresse:
Online
Sted:
Online
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant

Edit page