AI i bureaubranchen – Få indblik i maskinrummet

Webinar
Event

AI er det store buzzword lige nu. Kunstig intelligens bliver adopteret og integreret overalt i bureaubranchen. En branche, som er båret af en kultur, hvor higen efter ny viden og nye teknologiske muligheder hyldes. Men hvordan fungerer det i praksis, når vi pludselig ser store outdoor kampagner, som udelukkende er skabt ved hjælp af AI? Hvordan bruges de forskellige redskaber til at udforme kampagner og visuals – hvad er det nye og hvordan ser fremtidsperspektiverne ud?

Få et helt unikt indblik i maskinrummet, når Kreativitet & Kommunikation, i samarbejde med Forbundet Kommunikation & Sprog samt Dansk Erhverv  inviterer til gå hjem-møde. Bliv inspireret af en række skarpe brancheprofiler, som vil komme med eksempler på, hvordan de bruger kunstig intelligens i hverdagen og hvilke fordele teknologien giver i deres daglige arbejde.

Den første 100% AI-genererede kampagne i Danmark

&Co./NoA har skabt en kreativ kampagne for Eurojackpot, som er 100 pct. genereret via AI-værktøjet Midjourney. Kampagnen er skabt under overskriften ”Slip fantasien fri”. Mød Sally Trier og Jacob Benjovitz fra &Co./NoA, som kommer og fortæller om, hvordan det kreative arbejde foregår, når alle billeder er skabt via AI, og hvilke muligheder AI mere generelt giver i udviklingen af kampagner.

AI er en sømpistol – smart, men den skal stadig holdes i hånden

Pong bruger dagligt AI-værktøjer som Midjourney, ChatGPT og Dall-E i udviklingen af kreative løsninger for deres kunder. AI har blandt andet spillet en rolle i en kampagne for Sundhedsstyrelsen. Mød Mikkel Elung, stifter og kreativ direktør på Pong, som vil fortælle om den lavpraktiske dagligdag med kunstige intelligenser, der rummer fantastiske muligheder, men også masser af frustrationer.

OBS: Arrangementet er for medlemmer af hhv. KreaKom, Kommunikation & Sprog og Dansk Erhverv.

TILMELD DIG VED AT SENDE NAVN & VIRKSOMHED TIL TILMELDING@KREAKOM.DK (ANGIV OGSÅ OM DU ER DELTAGER FYSISK/ONLINE)

Praktisk information

Dato:
torsdag, 8. juni 2023
Tidspunkt:
15:00 - 16:30
Adresse:
Bredgade 19E, baghuset, 1260 København K eller online
Sted:
Hovedstaden Online
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant

Edit page