Karrierecoaching

Coaching er først og fremmest hjælp til selvhjælp.

Udgangspunktet er, at du er ekspert på dit eget liv, og derfor selv kender svarene, men at du måske har behov for et skub i den rigtige retning for at komme frem til nye løsninger.

Coachens rolle er at få dig til at reflektere over, hvad der også kan være en mulighed. Coaching er ikke rådgivning, så coachen vurderer ikke de løsninger, du kommer frem til.

Hvad koster det?
Et karrierecoachingforløb hos KS består af to samtaler á halvanden times varighed og koster i alt 990 kroner. Der er typisk fire uger mellem de to samtaler.

Tiden mellem de to coachingsessioner bruges til, at du arbejder videre med dine udfordringer blandt andet gennem hjemmeopgaver, som coachen og du finder frem til i fællesskab.

Ønsker du at købe et karrierecoachingforløb, skal du sende en e-mail til karriere@kommunikationogsprog.dk med emnet: Karrierecoaching. Husk at skrive dit navn, fødselsdato og telefonnummer. Så kontakter vi dig.

Har du spørgsmål til karrierecoaching, kan du kontakte os på telefon 3391 9800 eller ved at udfylde vores kontaktformular.