Juridisk hjælp

 

Ansættelseskontrakt
Din arbejdsgiver har pligt til at lave en ansættelseskontrakt til dig, hvis du er ansat i mere end 30 dage og arbejder mere end otte timer om ugen. Vi hjælper dig på vej og hjælper gerne med at sikre dine vilkår. Opsigelse
Er du blevet opsagt? Er du i tvivl om opsigelsesvarsel, fratrædelsesgodtgørelse og alle de andre spørgsmål, der melder sig? Så læs med og få opsigelsen set igennem af KS. 
 

Konkurs
Din arbejdsgiver er konkurs, hvad nu? Vi hjælper dig gerne med at udfylde anmeldelsen til Lønmodtagernes Garantifond og anmelde dine krav hos kurator.


Arbejdsmiljø
Følgevirkninger af dårligt psykisk arbejdsmiljø kommer sjældent på én gang. Det er små og store ting, der sniger sig ind på én og vokser sig større og større. Det er derfor en god idé løbende at holde øje med, hvordan du har det.


 

Ophavsret
KS har her samlet den essentielle viden, du skal have for at få en forståelse for ophavsrettigheder, hvornår du skal ansøge om ophavsrettighederne, og hvornår det ikke er muligt.

 

Job i udlandet
Vi er ikke eksperter i international ansættelsesret, men vi kan gennemgå kontrakter med udenlandske arbejdsgivere på engelsk og tysk sammen med dig.