Guide til eventportalen

Herunder har vi samlet en række guides, som gerne skulle gøre det nemt for dig at oprette og håndtere arrangementer i eventportalen. Du finder svar på og guides til de mest almindelige spørgsmål og arbejdsopgaver. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på tlf. 3391 9800

OBS: Udsendelse af invitationer

  • Hvis du har publiceret et arrangementet inden kl 14.00, kan du sende invitationen ud samme dag (eller senere). Den vil så blive sendt ud mellem kl 17:00 og 21:00

  • Hvis du har publiceret arrangementet efter klokken 14:00, skal du tidligst sende invitationen ud dagen efter. Den vil så blive sendt ud mellem kl. 17:00 og 21:00.

Du kan planlægge udsendelsen samme sted, som du opretter eller redigere i arrangementet.

/files/assets/invitationer-til-arrangementer.JPG

Hvorfor skal du det?
I øjeblikket er systemet ret misvisende i forhold til udsendelse af invitationer. Vi arbejder på en snarlig, permanent løsning.

Sådan som systemet er i dag
Arrangementerne bliver hentet ind på hjemmesiden 3 gange i døgnet; kl 8.00, 14.00 og 21.00

Invitationsmails til arrangementerne bliver imidlertid sendt ud mellem kl 17.00 og 21.00.(uanset om du har angivet et andet tidspunkt til udsendelse på arrangementsoprettelsessiden eller ej)

Hvis du har lagt et arrangement i evenportalen kl. 18.00 og sat systemet til at sende invitationer ud samme dag, så bliver invitationen sendt ud med det samme, men arrangementet bliver først hentet ind på hjemmesiden kl 21.00. Det er selvfølgelig et problem, fordi vi linker til et arrangement, som først bliver synligt kl 21.00.

Vi arbejder på en permanent og brugbar løsning. Så denne forholdsregel er kun midlertidig

Kontakt os

Edit page