Husforsikring

Storm, skybrud og brand. Det er bare tre af de hændelser, du som husejer ikke selv er herre over. Derfor er det vigtig med en husforsikring, der dækker bredt. Med en husforsikring gennem Medlemsbutikken får du en forsikring, der hjælper dig med en lang række skader for eksempel i forbindelse med pludselig udstrømning af vand, råd eller tyveri.

Husforsikringen dækker også dine udgifter i tilfælde af, at du som husejer bliver pålagt at erstatte skader på andre personer eller deres ting. For eksempel hvis en storm vælter et træ i din have ned i naboens hus. 

Har du behov for mere, kan forsikringen tilpasses med tre forskellige tilvalgsdækninger.

Tilvalgsdækninger

  • Husforsikring basis:
    Brand, storm, rør og kabel, stikledning, glas- og sanitet

  • Husforsikring udvidet:
    Brand, storm, rør og kabel, stikledning, glas- og sanitet, insekt og svamp, rådskade, udvidet vandskade

  • Husforsikring super
    Brand, storm, rør og kabel, stikledning, glas- og sanitet, insekt og svamp, rådskade, udvidet vandskade, mere Tryghed, kosmetisk dækning, bolighjælp


Informationer og betingelser
Som medlem har både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette en husforsikring via Medlemsbutikken. Når du opretter husforsikringen, skal huset muligvis besigtiges. Du vil blive kontaktet, hvis Trygs bygningskonsulent har behov for at komme ind i huset. Det er desværre ikke muligt at forsikre husbåde gennem Medlemsbutikken. Vi opretter ikke ejerskifteforsikringer, men anbefaler i stedet, at du kontakter Fridag Forsikring som Tryg har samarbejde med direkte på 7875 9148 eller på mail es@fridagforsikring.dk

Forsikret hos Tryg gennem KS

Som medlem kan du købe forsikringer med fordelagtige betingelser i Tryg forsikring (Medlemsbutikken).

Forsikringerne tegnes i Tryg, men det er vores forsikringsrådgivere, der rådgiver dig og hjælper med at tilpasse forsikringerne, så de svarer til dine og din families behov. 

Kontakt

Mandag til torsdag 9-16
Fredag 9-15
Tlf: 7021 6444
medlemsbutikken@tryg.dk
Vi besvarer mails indenfor 24 timer på hverdage