Hund

Forsikrer du din hund gennem Medlemsbutikken, får du en ansvarsforsikring, der ikke kun dækker dit lovpligtige ansvar, men også dækker de skader, din hund kan komme til at lave på eksempelvis hundetræneren, hundepasseren eller dine børn under 14 år.

Du kan vælge at udbygge forsikringen med ’Sygdom og Ulykke’, så udgifterne til dyrlægebehandling ikke står i vejen for at give hunden den nødvendige behandling, hvis den bliver syg eller kommer til skade.

Vælger du ’Sygdom og Ulykke’ har du også mulighed for at tilpasse forsikringen yderligere med en række tilvalgsdækninger, der blandt andet dækker, hvis du rejser med hunden eller hvis hunden får behov for tandbehandling og medicin.

Flere informationer

  • Tilvalgsdækninger
    Du kan tilpasse din forsikring med: Livdækning, Med på rejse, Pasning, Fysisk behandling og Tænder og medicin. Se beskrivelsen af de forskellige tilvalgsdækninger i faktaarket her på siden.

  • Pris
    Prisen for at forsikre din hund afhænger blandt andet af dine tilvalg, den valgte forsikringssum og selvrisikoens størrelse. Beregn pris på forsikringen, eller gå direkte til min side, som du finder øverst i højre side, hvor du også kan beregne pris.

  • Informationer og betingelser
    Som medlem har både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette en hundeforsikring via Medlemsbutikken. Du skal have indboforsikring gennem Medlemsbutikken for at oprette hundeforsikringen.

Forsikret hos Tryg gennem KS

Som medlem kan du købe forsikringer med fordelagtige betingelser i Tryg forsikring (Medlemsbutikken).

Forsikringerne tegnes i Tryg, men det er vores forsikringsrådgivere, der rådgiver dig og hjælper med at tilpasse forsikringerne, så de svarer til dine og din families behov. 

Kontakt

Mandag til torsdag 9-16
Fredag 9-15
Tlf: 7021 6444
medlemsbutikken@tryg.dk
Vi besvarer mails indenfor 24 timer på hverdage