Fritidshusforsikring

Som medlem har både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette en fritidshusforsikring via Medlemsbutikken. Har du et fritidshus, er det en god idé som minimum at have en brandforsikring.

Forsikringspakker

  • Fritidshusforsikring basis 
    Brand, husejeransvar, rør og kabel, vejr, glas og sanitet, privat retshjælp, stikledning 

  • Fritidshusforsikring udvidet
    Brand, husejeransvar, rør og kabel, vejr, glas og sanitet, privat retshjælp, stikledning, elektronikskade, indboforsikring

Valgfrit
Brand, husejeransvar, rør og kabel, vejr, glas og sanitet, privat retshjælp, stikledning, elektronikskade, indboforsikring, insekt og svamp 

Næsten alle fritidshuse skal besigtiges i forbindelse med oprettelsen af forsikringen. Du vil blive kontaktet, hvis Trygs bygningskonsulent har behov for at komme ind i huset. Det er desværre ikke muligt at forsikre fredede ejendomme og husbåde gennem Medlemsbutikken. Vi opretter ikke ejerskifteforsikringer, men anbefaler i stedet, at du kontakter Frida forsikring som Tryg har samarbejde med direkte på 7875 9148 eller på mail es@fridaforsikring.dk.

Forsikret hos Tryg gennem KS

Som medlem kan du købe forsikringer med fordelagtige betingelser i Tryg forsikring (Medlemsbutikken).

Forsikringerne tegnes i Tryg, men det er vores forsikringsrådgivere, der rådgiver dig og hjælper med at tilpasse forsikringerne, så de svarer til dine og din families behov. 

Kontakt

Mandag til torsdag 9-16
Fredag 9-15
Tlf: 7021 6444
medlemsbutikken@tryg.dk
Vi besvarer mails indenfor 24 timer på hverdage