Campingvogn og teltvogn

Ønsker du at forsikre en campingvogn eller teltvogn, skal du kun oprette en kaskoforsikring. Skulle du lave skader på andre personer eller deres ting med campingvognen eller teltvognen, er det bilens ansvarsforsikring, der dækker.

Din campingvognforsikring er en kaskoforsikring, som sikrer dig flere dækninger.

Dækninger

 • Skader på vognen
  Kaskoforsikringen dækker skader på din campingvogn eller teltvogn – fx ved tyveri, hærværk eller brand. Kaskoforsikringen er frivillig – men har du lån i camping- eller teltvognen, kan det være et ønske fra långiver, at du har en kaskoforsikring.

 • Hjælp til advokat
  Kaskoforsikringen indeholder også en retshjælpsforsikring. Så er du dækket, hvis du får brug for en advokat, fx når der opstår uenighed ved køb eller salg af camping- eller teltvognen.

 • Uheld i udlandet
  Er din campingvogn indregistreret, har kaskoforsikringen også en redningsdækning, så du kan få hjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet.

 • Dine ting i campingvognen
  Du kan tilvælge dækningen Indboforsikring til din kaskoforsikring. Så er skader på dine ting inde i campingvognen også dækket. Ting i en teltvogn kan ikke dækkes.

 • Ekstra service ved uheld
  Bliver din campingvogn skadet i et uheld, får du et gratis tjek af campingvogn og tre års garanti på reparationer, når du bruger et værksted tilknyttet Tryg Campingvogn. 

 • Få flyttet din stationær campingvogn
  Har du stationær campingvogn, får du to årlige flytninger med i forsikringen.


Informationer og betingelser
 Som medlem har både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette campingvogn/teltvogn-forsikring via Medlemsbutikken. Du skal have indboforsikring, ulykkesforsikring og bilforsikring gennem Medlemsbutikken for at oprette en forsikring på campingvogn eller teltvogn.

Forsikret hos Tryg gennem KS

Som medlem kan du købe forsikringer med fordelagtige betingelser i Tryg forsikring (Medlemsbutikken).

Forsikringerne tegnes i Tryg, men det er vores forsikringsrådgivere, der rådgiver dig og hjælper med at tilpasse forsikringerne, så de svarer til dine og din families behov. 

Kontakt

Mandag til torsdag 9-16
Fredag 9-15
Tlf: 7021 6444
medlemsbutikken@tryg.dk
Vi besvarer mails indenfor 24 timer på hverdage