Faglige fordele

Hold dig fagligt opdateret 

400 gratis kurser og arrangementer

Kurser og arrangementer i kalenderen
Vi sørger hele året for inspirerende og udfordrende arrangementer, kurser og gåhjemmøder. Som medlem får du de fleste arrangementer gratis. 


Webinarer
Flere af vores arrangementer er udbudt som webinarer, så du ikke behøver at bruge tid på transporten. Se hvilke webinarer der er i kalenderen nu.

 
Online-kurser
Vi tilbyder også onlinekurser, som du kan tage hjemme fra sofaen, når det passer dig. Læs om onlinekurser her.

 

Rabat på efteruddannelse

KS Efteruddannelse har et fast samarbejde med en række kursusudbydere, hvor hos du kan opnå rabat på efteruddannelseskurser. Vi har blandt andre samarbejder med Dansk Markedsføring, AIS Sprog og Intellia. Se alle de andre kursusudbydere og læs mere om KS Efteruddannelse her.

Kommagasinet.dk med artikler om kommunikation, sprog og marketing

Kommagasinet.dk er et digitalt univers for alle, der elsker kommunikation, sprog og marketing. Det er også et trykt medlemsmagasin for dig som er medlem af Kommunikation og Sprog, og du får det ind ad døren otte gange om året. Kommagasinet.dk er dét faglige magasin for kommunikations- og sprogfolk, der holder dig opdateret på de nyeste tendenser, og gør dig bedre til dit job.

I hvert nummer går professionelle kommunikatører, sprogfolk, marketingfolk, lektorer, professorer og journalister i dybden med et emne - for eksempel sociale medier, personlig branding, networking, politisk kommunikation eller kommunikation.

 

 

Gratis pressekort

KS udsteder KS pressekort, der gælder for 3 år ad gangen.

Kortet fungerer som personlig og professionel legitimation. Kortet giver erfaringsmæssigt adgang til for eksempel udstillinger, pressemøder, interviews med politikere og embedsmænd med mere. Kortet er gratis.

Hvis du ønsker at få et KS pressekort, skal du sende en begrundet anmodning til sekretariatet, att.: Jørgen Christian Wind Nielsen, jcn@kommunikationogsprog.dk.

Hvis du melder dig ud af forbundet, forpligter du dig til at returnere pressekortet.

 

Hjælp og vejledning 

Rådgivning i forbindelse med de juridiske problemer, der kan opstå på en arbejdsplads, er en kernekompetence hos Kommunikation og Sprog. 

Du sparer den dyre tur til din egen advokat og er samtidig sikret arbejdsretlig specialistrådgivning. Hvad enten det drejer sig om ansættelse, opsigelse eller problemer i forbindelse med barselsorlov, overarbejde, løn eller andet, er vi med dig hele vejen - også hvis dit problem ender som en retssag. Retssagen gennemfører vi uden udgifter for dig.

Juridisk tjek af din ansættelseskontrakt

Vores jurister står til din rådighed, når din kontrakt skal læses igennem, inden du skriver under. Det kan spare dig for mange ærgrelser senere hen. 

Vi giver dig hurtigt feedback på eventuelle problemstillinger og fortæller dig om de vilkår, der gælder for andre i tilsvarende job. Vores rådgivning er både juridisk og baseret på vores specifikke erfaringer med kommunikations-, marketing- og sprogbranchen.

Juridisk hjælp og vejledning om dine arbejdsforhold

Rådgivning i forbindelse med de juridiske problemer, der kan opstå på en arbejdsplads, er en kernekompetence hos Kommunikation og Sprog.

Efter aftale med dig, tager vi gerne kontakt til din arbejdsgiver for at få løst et problem. Ønsker du selv at klare tingene, forsyner vi dig med de rigtige argumenter.

Du sparer den dyre tur til din egen advokat og er samtidig sikret arbejdsretlig specialistrådgivning. Hvad enten det drejer sig om ansættelse, opsigelse eller problemer i forbindelse med barselsorlov, overarbejde, løn eller andet, er vi med dig hele vejen - også hvis dit problem ender som en retssag, som vi gennemfører uden udgifter for dig.

Mange tror fejlagtigt, at den retshjælp, som er inkluderet i en indboforsikring, også dækker ved arbejdsretlige konflikter - det gør den ikke. Så får du brug for juridisk hjælp i forbindelse med dit arbejde, er det en rigtig god ide at have din fagforening i ryggen.

Lønstatistik og hjælp til lønforhandling

KS' lønstatistik er den mest specifikke og opdaterede lønstatistik for kommunikatører, markedsførings- og sprogfolk. Lønstatistikken indeholder en guide til lønforhandling, frynsegoder, lønpakker, arbejdstid og frihed. 

Du kan også ringe til os eller komme ind til en snak og få gode råd om lønforhandling i forhold til mere specifikke emner som for eksempel overarbejde, resultatløn, løn under barsel, børns sygedage med videre. Hos KS' løneksperter får du råd om teknik og psykologi ved lønforhandling, og der bliver taget udgangspunkt i din særlige situation og KS' lønstatistik.

 

Boost din karriere

Karrierevejledning

Med karrierevejledning kan du få hjælp til at finde ud af, hvordan du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Du kan blive klogere på dine kompetencer, dine styrker og dine værdier.
​Karrierevejledningen tager udgangspunkt i dig og din situation og kan have fokus på dine ønsker og forventninger til dit nuværende eller kommende arbejde. Læs mere om karrierevejledningen her.

Hjælp til CV og ansøgning

Som medlem kan du få feedback på din ansøgning og CV. Vi gennemgår dit CV og eller din ansøgning, og giver dig gode råd til, hvordan du kan optimere begge dele i forhold til et specifikt jobopslag. Læs mere her.

KS JOB - altid over 100 stillinger håndplukket til vores medlemmer

KS JOB er en service for medlemmer, som søger nyt job. Her får du et overblik over ledige stillinger, som er målrettet kommunikatører, marketing- og sprogfolk i hele landet.

Hver uge kan du automatisk og gratis få en e-mail med de nyeste, relevante jobannoncer fra den landsdel, du ønsker.