Få 3 måneders gratis regnskabshjælp med Dinero Pro

Dinero er et online regnskabsprogram, der er som skræddersyet til freelancere og små virksomheder.

Sådan kommer du i gang:

1. Kontakt tobias@dinero.dk for rabatkoden.

2. Opret dig som bruger og vælg Dinero Pro-abonnement.

3. I rabatkode-feltet indtaster du rabatkoden, som du har modtaget.

4. Du har hermed opnået 50 % rabat på det første års Dinero Pro.

Dinero er det eneste regnskabsprogram med automatisk bogføring, hvilket er med til at sikre dig mod at skulle bøvle med komplicerede regnskabsregler eller bruge dine hårdt tjente penge på revisorhonorarer. I Dinero skal du blot indtaste, hvad du har købt, og så vælger Dinero selv den rigtige konto, hvorpå bilaget skal placeres. Så kan du i stedet bruge din tid på at fokusere på din forretning. 

Derudover har Dinero også en lang række funktioner, som gør livet som selvstændig langt lettere.

 • Tilbuds- og fakturamodul - Med Dinero kan du sende dine fakturaer hvor som helst, og når som helst. Og så kan du endda se, om din kunde har læst fakturaen. Betaler kunden ikke, så kan du sende sagen videre til inkasso med et enkelt klik.
   
 • Smartphone app – Send en faktura imens du er på farten eller tag et billede af dine bilag - så uploades de automatisk til Dinero, og så er det slut med mistede bilag og krøllede kvitteringer.
   
 • 1-klik-bogføring - Dinero udregner og bogfører automatisk din moms, A-skat, AM-bidrag, ATP, B-skat, aconto-skat, selskabsskat, udbytteskat, m.m. - alt sammen med et enkelt klik.
   
 • Indbygget bogholderhjælp - selvom Dinero er nemt, kan det alligevel være rart med lidt hjælp engang imellem. Derfor har vi indbygget bogholderhjælp, som står til rådighed alle dage fra 8.00 til 23.00 hele året.
   
 • Revisoradgang - Giv revisor eller bogholder adgang til dit regnskab online. Så behøves I ikke at mødes fysisk, og din bogholder/revisor kan klare dit regnskab, når det passer hende. Har du et godt forhold til din revisor, kan I jo stadig mødes til en kop kaffe i stedet
   
 • Integrationer til andre systemer - Dinero snakker sammen med over 170 andre systemer, så du automatisk kan få bogført dit salg fra din webshop, kasseapparat, timeregistrering eller løn - og der er flere på vej. Se hele listen her.

Normalpris for et medlemskab er 245 kr/md, hvis du betaler for et år af gangen. Ved månedsvis betaling er prisen 297 kr/md. Tilbuddet gælder ikke allerede betalende kunder.