Bliv forsikret gennem Kommunikation og Sprog

Som medlem af Kommunikation og Sprog kan du købe forsikringer med fordelagtige betingelser i Tryg forsikring (Medlemsbutikken).

Forsikringerne tegnes i Tryg, men det er vores forsikringsrådgivere, der rådgiver dig og hjælper med at tilpasse forsikringerne, så de svarer til dine behov.

 

  Læs mere og tegn din forsikring her  
 

Rottespærre til husejere
Rotter i hjemmet, der er kommet via kloakken, kan forårsage store skader. Derfor tilbyder vi en rottespærre uden beregning, hvis du har en husforsikring i Tryg gennem Medlemsbutikken.
Læs mere om tilbudet

 

 Forsikringer til selvstændige og freelancere

Professionel ansvarsforsikring

Få en Professionel ansvars- og erhvervsforsikring for kun 1.008 kroner årligt.

Forsikringen er til dig, der er selvstændig eller arbejder freelance. Forsikringen dækker i forbindelse med dit erhvervs udførelse - for eksempel fejl i oversættelser og fejl i forbindelse med kommunikationsrådgivning.

Dækningssummen er på op til 5 millioner kroner med en selvrisiko på 5.000 kroner per skade.

En lignende forsikring vil normalt koste mellem 6.000 og 25.000 kroner årligt, hvis den skal tegnes individuelt.

Hvis du vil vide mere om eller tegne forsikringen så kontakt John Stolberg på js@kommunikationogsprog.dk

Erhvervsforsikringer

Som selvstændig eller freelancer har du typisk andre og flere forsikringsbehov end som privatperson. Men dit behov er forskelligt alt afhængig af omfanget og karakteren af din virksomhed.

Igennem KS kan du som freelancer eller selvstændig tegne en lang række forsikringer på meget attraktive vilkår – uanset om du er dig selv eller om du også har medarbejdere, og uanset om din virksomhed er stor eller lille. Og forsikringerne kan skræddersys til dine behov. Forsikringerne består af en grundpakke og mulighed for at tegne yderligere forsikringer – for eksempel en erhvervsrejseforsikring, cyberrisk forsikring eller en netbank forsikring.

Læs mere om de forskellige forsikringer, dækninger og priser her 

Her kan du også få svar på spørgsmål, kan tegne forsikringer og anmelde skade

Andre forsikringer

PFA helbredssikring

PFA Helbredssikring – din og familiens vej til hurtig behandling
Som medlem af Kommunikation og Sprog har du mulighed for at få en billig helbredssikring - ikke kun til dig, men til hele din familie.

Med en PFA Helbredssikring får du en sundhedsforsikring, som sikrer dig hurtig behandling på hospitaler, klinikker eller hos en speciallæge. Din helbredssikring kan hjælpe dig med alt fra kiropraktor til psykolog, fra operation til genoptræning.

Dine børn mellem 1 og 21 år er automatisk dækket af din helbredssikring. De har altså de samme gode muligheder for undersøgelse og behandling, som du selv har. Du kan også tegne Helbredssikringen til din ægtefælle/partner.

Læs mere om PFA Helbredssikring her.

Hvis du har spørgsmål til forsikringen, er du altid velkommen til at kontakte PFA Sundhedscenter på 7080 7870.

Vær opmærksom på, at hvis du er ansat i en kommune eller en region, og din pension bliver anvist til PFA, vil du allerede have en helbredssikring som en del af din pensionsordning. Helbredssikring Modul, hedder den og omfatter blandt andet kiropraktor og psykolog.

Lønsikring gennem Topdanmark

Som medlem kan du købe en lønsikring gennem Topdanmark.

  • Sikrer helt op til 90 % af din nuværende løn
  • Dækker både lønmodtagere og selvstændige
  • Få udbetalt op til 40.000 kr./md. før skat - alt efter din nuværende løn

Nye fordele: Lavere pris og bedre dækning. Vær sikret i en lang udbetalingsperiode og slip for at betale for lønsikringen, mens du er ledig.

 Læs mere om lønsikringen her

Spørgsmål
Kontakt Topdanmark for mere information  på telefon 4474 3550.